DİYARBAKIR / KULP - Şehit Orhan Korkmaz Öğretmenevi Müd. ve Akşam Sanat Okulu

Nis

Öğretmenevimiz sürpriz bir doğum günü kutlamasına bugün ev sahipliği yaptı. Hizmette kusur etmeyen öğretmenevi personeline sonsuz teşekkür ederiz.

Nis

Kurumumuzda çocuk misafirlerimize özel sürpriz yumurta standı açıldı.

2023 Güncel Konaklama Ücretleri

Nis

İlçemiz öğretmenleri dinlenme vakitlerini her zaman olduğu gibi kurumumuzda geçiriyor :-)

Nis

Havalar ısınmışken öğretmenevimizin güzel bahçesinde değerli öğretmenlerle leziz çorbamızdan içmek bizim için bir keyifti. Değerli hocalarımıza hoş geldin diyerek her zaman Kulp Öğretmenevine beklediğimizi belirtmek istiyoruz. Keyifli saatler:-)

Nis

İlçe Kaymakamımız Fatih DÜLGEROĞLU, ilçe okullarımızdan Atatürk Ortaokulu´nda özel olan öğrencilerimizi ziyaret ettiler.

WEB SİTE ETKİN KULLANIM PERFORMANSINDA 10.04.2018 TARİHİNDE

DİYARBAKIR İLİNDE 53.

TÜRKİYE GENELİNDE İSE  5.572. SIRADAYIZ.

WEB SİTE ETKİN KULLANIM PERFORMANSINDA 09.04.2018 TARİHİNDE

DİYARBAKIR İLİNDE 53.

TÜRKİYE GENELİNDE İSE  5.508. SIRADAYIZ.

TEBRİKLER KULP ÖĞRETMENEVİ:-)

Öğretmenevinde sıkma nar ve protakal suyu servisimiz başlamıştır. Afiyet olsun.

KULP ÖĞRETMENEVİ BAHÇEMİZ

Mrt

Yoksa siz hala Kulp Öğretmenevinde menemen ve çorba tadmadınız mı? Sizleri bu eşsiz lezzetleri tadmaya beklerken afiyet olsun dileklerimizi de iletmeden geçemiyoruz.

WEB SİTE ETKİN KULLANIM PERFORMANSINDA 07.04.2018 TARİHİNDE

DİYARBAKIR İLİNDE 74.

TÜRKİYE GENELİNDE İSE 7,204. SIRADAYIZ.

Nis

MEB´in günlük olarak güncellediği Web Site Etkin Kullanım Performansında 06.04.2018 tarihinde Kurumumuz ilçe 1.´si oldu.Emeği geçen herkese sonsuz teşşekürlerimizi sunuyoruz ve sizleri her zaman kurumumuza bekliyoruz.

Nis

Kurumumuzda 04.04.2018 tarihinde gece 01.00 ´den sonra kurum müdürümüz Baver SUNGUR nöbetçi idareci olarak görev yapacaktır.

İletişim:05331462995